TOH Big Day 2014: Toch een nieuw record!!!

Op zaterdag 17 mei 2014 heb ik samen met Folkert-Jan Hoogstra, Robert Pater, Theo van Veenendaal en Gijs Baller een “big day” gehouden. Tijdens een big day vogelt men 24 uur non-stop achter elkaar, met als doel het zien/horen van zoveel mogelijk soorten.

De big day vond ook dit jaar plaats in de “TOH”, Top Of Holland (Friesland, Groningen en Drenthe). Dit jaar wachtte een grote uitdaging voor ons: het oude record van 172 soorten op één dag verbeteren met 173, of op zijn minst evenaren. Aanvankelijk komen  we aan het einde van onze big day uit op 171 soorten. Maar nu blijkt dat er iets fout is gegaan met het tellen en invoeren van de soorten, en blijkt dat we toch op de 173 soorten zitten, dus toch een nieuw record!!! Onvoorstelbaar hoe raar het kan lopen!

We mogen alsnog een feestje vieren!

Klik op onderstaande link voor een compleet verslag, tot in detail beschreven door Folkert Jan Hoogstra:

http://forum.waarneming.nl/smf/index.php?topic=276076.0


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: