Hoewel er nog een verslag zal volgen over vogels in het mooie jaar 2013, wil ik de eerste blog van het nieuwe jaar toch van andere inhoud voorzien. Dus bij deze wil ik:

  • Iedereen bedanken die in 2013 de moeite heeft genomen om mijn blog te bezoeken en te volgen. Het geeft mij een zeer voldaan gevoel om keer op keer te merken dat mijn blog vaak is bezocht, vooral na een nieuw verslag te hebben geplaatst. Veel mensen hebben me laten weten dat ik vooral door moet gaan met bloggen, en dat men erg geniet van mijn blog. Bedankt voor de leuke reacties en complimenten! Ik zal jullie in 2014 niet teleurstellen.

Daarnaast wil ik;

  • Iedereen al het geluk toewensen voor 2014. Maak er iets moois van. Laat eventuele waardevolle kansen niet links liggen. Streef je doel na, zelfs als de kans op slagen nihil lijkt. Probeer te genieten van kleine en alledaagse dingen. En bovenal wens ik iedereen een natuurrijk 2014 toe, dus vergeet niet zo nu en dan gebruik te maken van de vele mooie natuurgebieden in dit kleine Nederland en ontspan, geniet en maak je hoofd leeg 😉

http://www.youtube.com/watch?v=nP0VBB7BO64

Velperwaarden (GE), ongeveer een jaar geleden
Velperwaarden (GE), ongeveer een jaar geleden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: